24/7 – 365 дни в годината!

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Какво казват нашите клиенти:

Abi Beauty Salon

Гласувам с 5 звезди за вас и целия ви екип, нанесохте ни бързо в толкова труден за нас момент, по време на ремонт.

DM България

Браво, гласувам с 2 ръце относно отношението и услугите които предлагате, ще се радваме да работим в бъдеще

Иван Грозданов, пенсионер

В България, често казано, услугите не са на високо ниво. Прибрах се от Великобритания и попаднах на вас. Едно е сигурно – отдъхнах си. Новият ми дом с ваша помощ стана обитаем за 3 дена. Хамалите ви са чудесни, внимателно работят и без грешка. Браво, че и тук вече има фирми като вашата.

Соня Илиева, домакиня

Никога не е късно да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ. Вие сте наистина номер 1 хамали, всичко при преместването на мебели за вилата мина чудесно. Пожелавам ви да бъдете все така отзивчиви към клиента. Ако имам отново нужда от хамалски услуги – пак ще ви потърся.

Илия Петров, собственик на склад

Качествена работа, бързо и навреме се справи вашия екип с моя склад за перални консумативи. Нищо от стоката не се повреди или разсипа. Стелажите бяха демонтирани и монтирани абсолютно правилно. Чудесни сте….

инж. Михайлов

Благодаря за добрата организация. Семейството ми спешно трябваше да се премести заради работата ми на 30 км от София. Притеснявах се, жена ми тъкмо беше родила. Правилното организиране на преместването и активната помощ от ваша страна ме изненадаха приятно. Определено съм удовлетворен клиент, лоялен към вашата хамалска фирма.

Ивайло, собственик на фотостудио от София

Вие сте опитни професионалисти и свършихте всичко по план. Притеснявах се за скъпата си фотографска техника, но пък нищо не се повреди при транспортирането. Пожелавам ви да бъдете все така добри и позитивни в работата си.

VITO Lighting

Уважаеми господин Спиридонов,

От името на Вито Европа ООД и от свое име, отправям най-искрени благодарности за съдействието и помощта, които лично Вие и ръководеният от Вас екип ни оказахте при преместването на складовото стопанство на Вито Европа ООД.

Ние оценихме високо Вашата отзивчивост и добронамереното Ви отношение, както и завидния професионализъм, демонстриран от Вашия екип.
Изразявам своята увереност, че плодотворната ни съвместна дейност ще продължи и в бъдеще.

Желаем Ви добро здраве, благополучие, бодър дух, сила и енергия за преодоляване на всички лични и професионални предизвикателства!

Antonio Auto

Изключително експедитивна и коректна фирма, горещо я препоръчвам, направиха ми оферта дистанционно само по телефона, след това всичко отговаряше на уговорката .

Switch Home

Бързи, коректни, свършиха перфектна работа и цената беше приемлива!

HMK мебели

За първи път работим с вашата фирма останахме очаровани, евала – добра оптимизация на работния процес и времето.

Обадете се за консултация

Обслужваме 24/7 – 365 дни в годината!

0878649593 или Свържете се с нас още сега

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София