24/7 – 365 дни в годината!

Блог

пренасяне и разтоварване на детски играчки

Наемете Mhgroupe, защото са се доказали като висококачествени хамали

Замисляли ли сте се как се справят с товаренето и разтоварването на големи количества стока магазините и складовете, които не разполагат с работна ръка за тези дейности? Обектите, в които често се извършват товаро-разтоварни дейности, обикновено имат работници, които вършат тази работа.

Но доста търговски обекти зареждат стока по-рядко и за тях е нерентабилно да поддържат този тип персонал. Много по-изгодно е да наемат еднократно хора, които да разтоварят и пренесат стоката. И тук веднага на помощ идват опитните хамали, каквито сме ние от mhgroupe.eu. Днес ще ви разкажем за поредната ни задачка, с която се справихме отново с лекота.

хамали за кашони чували със стока
хамали се справят гладко с работата

Как опитни хамали за кратко успяха да разтоварят цял контейнер със стока

Потърсиха ни от фирма в София, която се занимава с дистрибуция на детски играчки. Възложителят ни обясни накратко в какво се състои нашата работа. Очакваше се в централния склад на фирмата да пристигне контейнер, пълен с детски плюшени играчки. Нашата задача беше да разтоварим цялата стока, да я вкараме в склада и да бъде подредена на определени за целта места.

В уречения ден и час в склада за детски играчки отидохме четирима хамали. След като контейнерът дойде, ние се разделихме на две двойки. Едната двойка останахме при контейнера, а другата беше вътре в складовото помещение.

Ето в какво точно се състоеше работата ни по двойки. Двамата, които бяхме останали при контейнера, сваляхме кашоните с плюшени играчки и ги подреждахме на пале. След това, с помощта на палетна количка, ги превозвахме в склада на магазина.

И тук идваше ред на нашите колеги. Те разтоварваха количката и подреждаха всеки чувал и кашон на строго определено място. Както споменахме вече, това беше централният склад на конкретната фирма и тук се разтоварваше стоката за всички нейни търговски обекти.

Точно по тази причина трябваше и да бъдат подредени внимателно на точно посочените стелажи в конкретната клетка. Така ставаше ясно коя стока за кой от по-малките магазини е.

евтини хамалски услуги се справят с всеки кашон
евтини хамалски услуги отново с успех

Каква самооценка даваме на хамалските услуги, които предлагаме на клиентите ни в София

Като опитни хамали в София, често сме търсени и за дейност от този тип – да разтоварим и подредим стоката в конкретен търговски обект. Тук количеството кашони и чували се оказа доста голямо, но смятаме, че се справихме повече от блестящо.

 Възложителят на работата също имаше желание да се включи в разтоварването и с общите усилия на нас, петимата, само за 2-3 часа целият контейнер беше разтоварен и всеки пакет сложен на правилното място, както се изискваше.

Клиентът ни беше изключително доволен от свършената работа и ни увери, че за в бъдеще отново ще се възползва от евтините ни хамалски услуги в София.

За извършената от нас дейност, възложителят получи фактура, както е редно да направи една коректна и отговорна фирма, каквато сме ние – mhgroupe.eu.

Търсите евтини хамалски услуги в София?

Ако живеете в София и околностите и си търсите помощ от този тип, то ние сме на ваше разположение. Предлагаме евтини хамалски услуги, както и превоз на различни по обем товари и ненужни отпадъци от която и да е част на столицата.

За нас е важно клиентите ни да останат доволни и даваме всичко от себе си, за да постигнем тяхната удовлетвореност. Затова, ако и вие имате нещо непосилно за вършене, свържете се с нас и оставете работата на опитните ни ръце.

mhgroupe слагат чувалите на правилно място
mhgroupe страхотни в изпълняването на сложни задачи

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, Хамалски услуги София, евтини хамалски услуги, пренасяне на пиано, товарене и разтоварване, евтини хамали София, Хамалски услуги цени, преместване на офис, преместване на дома, евтини хамалски услуги София, чистене на мазета и тавани от hamalite.bg и mhgroupe.eu

Подобни статии:

Дали да наемете Хамали за разтоварване на контейнер с пристигнали офис консуматви за книжарница

Разтоварване и подреждане на контрйнери от Китай докарани с тирове за редовен клиент

Етикети:, , , ,

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София