24/7 – 365 дни в годината!

Блог

5 стъпки за намиране на добра хамалска фирма

На всеки поне веднъж му се е налагало да се мести, било то офиса или дома, но в крайна сметка се сблъсква с трудната задача да открие хамалска фирма. Определено не е никак лесно, а и в крайна сметка да се доверите на чужд човек за личните ви вещи или оборудването на офиса ви, не е никак лесна задача. За да си спестите лутането в търсенето на качествени хамалски услуги София, ще ви представим 12 лесни стъпки за това.

Съберете препоръки

Помолете приятели, колеги или местни агенти да ви препоръчат конкретна фирма. Потърсете и за офиси на компании, които са близо до дома ви. Хубаво е да имате възможността да обсъдите на живо коя услуга колко би ви излязла.

Ние от Хамали София ще посетим всяко едно кътче на София и ще ви предложим безплатен оглед. Не си мислете, че ще дойде човек и няма да си направи труда да огледа всичко. Напротив, всеки един детайл или условност ще бъде взет под внимание при предлагане на конкретно решение.

Направете списък и се свържете с конкретни фирми

Няма как да запомните всички имена на фирми за хамалски услуги, които са ви казали. Затова при събирането на информацията си направете списък. Проучете сами повечето в интернет и се спрете на конкретни. След това се свържете с някои то тях, за да получите повече информация и да си уговорите оглед.

След огледа и в зависимост дали сте доволни от получените отговори на въпросите, които сте задали, ще изберете и своята фирма. Процесът отнема време, но ще ви се отплати.


Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани от hamalite.bg и mhgroupe.eu

Покажете всичко, което ще се премества

Когато служителят дойде, постарайте се да покажете всички неща, които ще се преместват. Това включва всички места и стаи, включително и задния двор, ако имате такъв. Когато фирмата дойде в уречения ден и час и се окаже, че имате повече неща, то най-вероятно може да се направи преизчисление на услугата.

Преизчислението на услугата става преди започването на преместването, а не след това. Никоя фирма не може да ви принуди да платите повече, но не и длъжна да премести допълнителния товар за предварително уговорената цена. В такава ситуация няма да имате много избор, но ако решите да се откажете – имате право.

Важно е да споменете всички особености на новото място, където ще се местите. Това включва асансьор, стълби или разстоянието от бордюра до най-близката врата. Докато огледът трае се опитайте да получите колкото се може повече информация за фирмата. Уверете се, че тя сама ще извършва преместването, а не да посредничи между вас и друга фирма за хамалски услуги.

Преглед на офертите и взимане на решение

Офертата може да бъде документ, който да бъде подписан от вас и представител на хамалската фирма. Той има ролята и на товарилница. При преместването трябва да имате и опис на вещите. Тези два документи са основни и е хубаво да ги сложите в цветна папка, така че лесно да ги намирате.

Ако нещо не ви е ясно по офертата, обадете се и попипайте  фирмата. При събирането на няколко предложения, то отделете време на всяко едно и преценете кое ще изберете.  При наличието на разумни оферти от доказани фирми, то можете да се опитате да преговаряте за цената. Конкуренцията наистина е голяма и повечето са склонни да преговарят, само и само да запазят клиента си. Това е добра възможност и вие да получите по-добра оферта.

Финално проучване на фирмата

След като сте решили коя фирма ще използвате, то е добре да направите финално проучване. Проверете от колко време фирмата е на пазара, има ли лиценз, какви са отзивите на клиентите, които са  използвали услугите.

Следвайки тези няколко съвета, ще откриете фирмата, която е за вас. Ако имате каквито и да а е въпроси или имате нужда от помощ при взимането на решение, ние сме насреща. Очакваме ви!

хамали, хамалски услуги, хамали софия, хамалски услуги софия, хамалите, хамалите бг, hamalite, транспорт, транспортни услуги, преместване дом, преместване офис, прместване склад, извозване отпадъци, превоз мебели, транспорт на мебели, преместване пияно, преместване пияна, преместване тежки предмети, преместване, преместване багаж, превоз багаж, транспортиране, пренасяне пияно, монтаж демонтаж мебели, монтаж мебели, демонтаж мебели, фирма за преместване, почистване тавани, почистване мазета, почистване дворове

Етикети:, ,

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София