24/7 – 365 дни в годината!

Блог

Доствака от хамали София

Хамали София транспортират и качват строителни материали, вижте как се справиха.

Ето че пак се намираме на обект в ж.к. Младост-1. Направихме доставка и след това качване на строителни материали в този жилищен квартал. Днешния клиент работи за първи път с нас, не е от редовните и постоянните, но силно искаме и се надяваме да бъде такъв за напред и да запазим отношенията си. Хамали София се пускат в действие и ще ви разкажем за нашия работен ден. Опитните момчета от „ МУУВХОМ ЕООД“ свършиха добра и качествена работа.

Този човек/клиента ни/, когато се обади звучеше притеснен и видимо държете да конкретизираме цената още в началото, докато ни обясняваше какво ще качваме и колко на брой и обем са строителните материали. Малко се учудих, защо така, но щом той така желае нека да бъде. Уговорихме се за ден и час в квартал Младост-1, в близост до метростанция Младост-1. В конкретния ден открихме блока, имаше десетина минути до уговорения час и седнахме на пейка, която е до входа на кооперацията.

 След това, като почнахме да си говорим той сподели, че е изпадал в ситуация на некоректни колеги- Хамали и такива с дейност- кърти/чисти. Те са му предлагали много висока цена, и на всичко отгоре в последният момент му е била променена. Хората изпълнители на услугата са решили да я завишат, незнайно защо. По негови думи не е имало нещо допълнително, което той да е възложил на изпълнителите и това да е причина за повишаване на цената.


добри хамалски услуги София

И така ние с колегата качваме материалите до 7-ми етаж, е все пак имахме улеснение. В сградата има асансьор, който е малък и тесен но работещ. Това помогна за нашата задача значително и успяхме за кратко време да изпълним поставения ни ангажимент. В апартамента ни чакаше майката на клиента и тя казваше кой материал къде да го поставим. Ние я слушаме и изпълняваме стриктно, Хамали София сме свикнали да сме изпълнителни и коректни.

Също така държим да бъдем учтиви, усмихнати и възпитани по време на комуникация с потенциален клиент, защото всеки един ни е важен. За това няма второ мнение. С кратка почивка извозихме до жилището чувалчетата и плочките, използвахме и наша количка, с колела. Освен че качваме строителни материали, също ги изхвърляме а и разни други дейсноти в областта на Хамалогията. Това е нашата сфера на дейност и си вършим задачите коректно.

Клиента ни благодари, че бяхме точни и не променихме нашата цена от самото начало до края. За това той остана доволен и успокоен, защото след предишните колеги е очаквал/може би друго/. В този случай той ни обясни какъв беше обема на работа и не се наложи да правим оглед, или да ни изпрати снимки със строителните материали. Но вие ако желаете може да го направите, ако е много работата и не става да се опише с думи.

По-добре пратете видео или снимки, и да можем ние да оформим цена и да изчислим време, брой хора, брой етажи,бусове и камиони и други детайли от които зависи цената. Ако се налага и е удобно за вас, ще ви посетим за оглед и да се запознаеме до детайли с обема на работа. Каквито въпроси имате за всяко пренасяне или транспортиране, ние от сме готови да отговаряме. Обадете се на телефон: 0878649593. Този номер има и Вайбър, ако предпочетете да ни напишете.

Очакваме ви!

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, Хамалски услуги София, евтини хамалски услуги, пренасяне на пиано, товарене и разтоварване, евтини хамали София, Хамалски услуги цени, преместване на офис, преместване на дома, евтини хамалски услуги София, чистене на мазета и тавани от hamalite.bg и mhgroupe.eu

вижте как работи нашата фирма за преместване

Етикети:, , , ,

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София