24/7 – 365 дни в годината!

Преместване на склад

Услуги за преместване на склада – за София и София област

Услугата включва БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД И КОНСУЛТАЦИЯ на място, след която ще предложим план за действие, който ще Ви спести време, усилия и пари.

Когато имате даден бизнес – Карго складове, за алкохол, авточасти, получавате доставка от друга държава или каквото и да е естество на Вашата дейност. В някакъв момент решавате да се местите в друг град, друга локация или извън държавата, и трябва да потърсите помощ от фирма експерти , за да извърши тази задача. Доверете ни се. Работили сме и местили различни бизнеси и складове.

Изисква определена организация,време и ресурс от хора(хамали). Ние от фирма MHGOUPE.EU ще Ви предложим необходимия брой хора и техника (колички, колани, бордове, камион или бус) необходими за да преместим вашия склад и бизнес.

Имате много ценни и скъпи техника и мебели за Вашия бизнес и ние Ще ги запазим и укрепим качествено в транспортното ни средство. Тези действия не са за подценяване. Един склад не се премества лесно и бързо, ще отнеме няколко дни, в зависимост какъв е обема на работа, каква е техниката с която ще работим и колко служителя ще участват.

От тези условия ще се определя и цената, за извършената услуга- тя не е конкретна и варира 🙂
Свържете се с Нас, ако имате допълнителни въпроси, за да ни дадете информация и да ви обясним кои са компонентите за определяне на цена. Ние ще ви дадем гаранция и документи за извършената работа.

Ще ви представим някои от най често задаваните Ни въпроси от клиентите, за да имате готови отговори:
– Къде е офиса Ви?
– В София.
– Къде извършвате услугите си?
– В София и София-област. Транспортните Ни услуги се разширяват и до Германия, Австрия, Дания и всичките локации в тази посока по път до там и обратно. Камиона ни пътува до там, събираме Ваши пратки и колети(ако имате близък, който живее там и желаете да му пратите, съответно и той да Ви изпрати до България).
– Също така за да транспортирате нещо, или да бъде транспортирано от Германия до България.
– Моля да се свържете с нас, за да Ви дадем възможно най точна информация, да не Ви бавим и мотаеме-времето е ценно 🙂
– Колко време е нужно да ми преместите дома, офиса или склада и бизнеса?- Времето се определя от вида техника, броя хора(хамали), обема на работа, и малко от Ваше съдействие за да си улесним взаимно работата.
– Фирма ли сте или просто сте на свободна практика?
– Фирма сме, легална и лицензирана, усъвършенствала се след години опит и работа в областта на преместването.

Заявете своите безплатни оглед и консултация  

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София