24/7 – 365 дни в годината!

Блог

Преместване и доставка на диван

Пренасяне на дивани, транспортиране и качване в жилището от Хамали София

Когато сменяте мебелировката или я разменяте от едното жилище в другото, можете да потърсите нашите хамали София, за тази услуга. Естествено, ако не успявате да се справите сами или няма приятели, които да помагат. Задължително тябват помощници, защото колкото и лек да е мебела, са нужни двама човека за да го преместят. Нашите дейности, които предлагаме в сферата на – Хамалски услуги София са: качествени, стриктно ги изпълняваме, на достъпни цени за всяко домакинство.

преместване на дома от хамали София

Всеки дом има нужда от преместване на багаж, смяна на жилище, доставка и качване на ново обзавеждане от магазина. В един определен момент, когато и при вас възникне тзи необходимост, сме на среща и разполагаме с хамали. За да сме максимално полезни на вас и всички клиенти на които им трябва помощ от професионалисти в областта. „МУУВХОМ ЕООД“ е хамалската фирма действаща и развиваща се над 10 години. С голям професионален опит.

 В този пост заедно с галерия от снимки, на които показваме как протича работата и всъщност, как хамалите изпълняват доставка и пренасят диван за един клиент. Тази отговорна задача ни беше поставена от човека, който иска да пренесем два дивана. Единият по-малък, другият по-голям. Премествихме и транспортирахме меките мебели от един апартамент в ж.к. Младост 3 до вторият му апартамент в ж.к. Младост 2. Запознайте се в детайли по- надолу в публикацията. Когато ни остане време заснемаме работния процес, за да представим на клиентите си нашите адреси и клиенти.

транспорт и доставка на мебели

Освен тази услуга разполагаме с други дейности в тази сфера, на хамалския и транспортния бизнес. Всекидневно някой се нанася или мести някъде, и се налага да сме гъвкави и да реагираме бързо при всяко обаждане. Понякога хората бързат или решават да използват хамалски услуги София в последния момент. В нашия сайт от менюто-„ Услуги“ , можете да изберете и да разгледате всичко което предлага фирмата ни.

Можете да пишене на имейла или да се обадите направо на посочения телефон. И чрез двата начина на комуникация с нас отговаряме, абсолютно всеки ден.

Очакваме ви!

евтини хамалски услуги в София и страната

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, Хамалски услуги София, евтини хамалски услуги, пренасяне на пиано, товарене и разтоварване, евтини хамали София, Хамалски услуги цени, преместване на офис, преместване на дома, евтини хамалски услуги София, чистене на мазета и тавани от hamalite.bg и mhgroupe.eu

хамали София, показват как работят
Преместване на дома и качване на мебели в апартамента

Етикети:, , , ,

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София