fbpx

24/7 – 365 дни в годината!

Преместване на офис

Услуги за преместване на офиса – за София и Софийска област

Услугата включва БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД И КОНСУЛТАЦИЯ на място, след която ще предложим план за действие, който ще Ви спести време, усилия и пари.

Време ли е вече да смените локацията на Вашия офис? Необходимо ви е преместване на офиса? При всяка фирма идва момент когато е нужно да премести офиса си. Намирате по рентабилна и бюджетна цена, локацията на новия офис е по-добра, комуникативна и близка. Много е важно работното Ви място да бъде в непосредствена близост до дома. Спестява време, усилия, пътуване и по-малко задръстване. Което е досадно и неприятно, особено в Столицата. Това спестява и разходи за гориво на автомобила.

Някои фирми са преустроили дома си, в самото жилище е офиса Ви, когато фирмата е по малка. Ние взимаме всички обстоятелства поради които може да увеличат разходите Ви и ще се опитаме да Ви предложим оптимално решение за местенето на офиса.

Знаем, че оборудването и обзавеждането на всеки офис е скъпа инвестиция. Това не трябва да се пренебрегва и ние го ценим, офис консумативи и материали, техника, компютри, сървъри, бюра, архиви, сейфове, по-леки и по-тежки мебели, прецизни и финни.

Ще се отнесем с уважение и внимание към всеки детайл, за да го запазим, опаковаме и преместим изцяло според Вашето желание. Даваме застраховка на цялото Ви имущество, придружаваща я с документи и протокол – подписан с подпис и печат от фирмата. Все пак сме лицензирана и регистрирана фирма (можете да ни проверите). Така ще имате спокойствието, сигурността и прозрачността да поверите техниката и имуществото си на нас. Ще ви посъветваме когато ползвате някоя фирма за каквато и да е услуга да я избирате по това тя да Ви предоставя това спокойствие, когато я попитате да е достатъчно обяснителна и да Ви информира. Вие трябва да знаете за какво ще харчите всеки един Ваш лев.

Представяме Ви стъпките на действие след като се свържете с Нас:
– Когато позвъните Наш служител ще отговори на обаждането Ви, с удоволствие ще изслуша от какво се нуждаете, и какво се иска да направим от Наша страна.
– Ако може да предоставите информация по телефона, той ще ви даде оферта.
Ако не може да се случи по телефона, ще си уговорим ден за оглед за да може да се информира с детайли от същността на изпълнение на задачата.Това е важно за да се изчисли колко Ще Ви струва и да Ви се предложи оптимален вариант.
– В деня на изпълняване, идват Нашите служители разглобяват мебелите(за които е нужно),опаковат се, изнасят ги, укрепват се в превозното средство, транспортират ги и разпределят по необходимите стаи, зали и етажи-по Ваше желание и се сглобяват.
– Разопаковане и монтаж(на които е имало демонтаж, първоначално) и подреждане на всеки, мебел и детайл където му е мястото според Вашите желания и изисквания.
– Събиране на всички остатъчни парчета и материали от разопаковането, защото когато работим после трябва да си изчистим.