24/7 – 365 дни в годината!

Опаковане и разопаковане

Hamalite предоставя услуги за опаковане, преместване на кутии и каси по поръчка за местно пренасяне и  на дълги разстояния в София. Опаковането на дома може да бъде много трудна задача, която изисква значително време и енергия. Нашата услуга за обезопсяване предлага обучени опаковчици с опит в това нещо, транспортирането и съхранението на произведения на изкуството, фин порцелан, стъклария, артефакти, антична керамика и музейни колекции . 

Опаковането е един от най-важните аспекти на преместване на дома, но често се пренебрегва. Всичките ви предмети трябва да бъдат добре защитени и непокътнати, за да оцелеят невредими при транспортирането. Ние ви предоставяме необходимите опаковъчни услуги, за да опаковате вашите артикули внимателно и сигурно. Нашите експерти ще предоставят полезни съвети за опаковане как да се справите със  специални предмети, като антики, произведения на изкуството, порцелан, електроника.

Услуги за демонтаж, опаковане и разопаковане от хамали в София и Софийска област

След оглед- който се заплаща около 20 лева, след което тези пари се приспадат от крайната цена. Правим ви консултация, ще разглобим мебелите от които се нуждаете, за да бъдат сигурно транспортирани , след това ще ги монтираме внимателно обратно.

Хамали София представят опаковъчни материали и техните Цени

Нашите квалифицирани опаковъчни екипи са обучени как да увият правилно всички ваши ценности – от съдове, стъклария и дрехи до големи мраморни плотове за маси или чупливи предмети като полилеи. Независимо дали решите да опаковате сами по- време на преместване на офис или решите да имате професионален пакет за услуги от хамали София. И съхранение от Hamalite.bg  за вас, ние разполагаме с всички кутии за тази дейност и консумативи за опаковане, от които се нуждаете, за да опаковате правилно и защитите принадлежността си по време на предстоящото преместване.

МУУВХОМ  предоставя професионални опаковъчни услуги преди всяко преместване. По ваше желание можем да предоставим опаковъчни материали, транспортни кашони или да опаковаме в собствени. Всички консумативи за опаковане, от които може да се нуждаете, могат да бъдат доставени до дома или офиса ви без допълнително заплащане (минимална поръчка от 50 лева). Нека ние се справим с неприятностите около опаковането на произведенията на изкуството и скъпият порцелан!

Специална оферта: БЕЗПЛАТНА доставка на кутии за всички наши клиенти.
Обадете се сега за опаковъчни материали на хамали София или за опаковъчни услуги, извършвани от нашите  евтини хамалски услуги София.

 • Опаковане на жилище с една спалня: 300-400 лева със собствени кутии, 450 + за включени кутии

 • Опаковане на жилище с две спални: 500-600 лева със собствени кутии, 68 0+ за включени кутии

 • Опаковане на жилище с три спалния: 550-700 със собствени кутии, 75 0+ за включени кутии

 • Дом с четири спални: $800-1000 с вашите собствени кутии, $1200+ за включени кутии

Специални съвети за опаковане от евтини хамалски услуги София

 

 • Първо и най-важно, пазете се от всякакви често срещани грешки при опаковането , за да осигурите безпроблемно всичко. Една-единствена грешка, когато опаковате дома си за преместване, може да загуби както ценно време, така и трудно спечелени пари.

 • Използвайте професионални опаковъчни материали, тъй като те ще ви спестят време и ще гарантират безопасността на вашите стоки.

 • Уверете се, че всички кашони са залепени здраво отгоре и отдолу. Използвайте картонена запечатваща лента, а не маскираща лента или тиксо.

 • Етикетирайте всички кашони, етикетирайте всички чупливи сопределен етикет. Картоните трябва да бъдат етикетирани за съдържанието и местоназначението от двете страни на кашона, за да улеснят вашите хамали София да идентифицират къде трябва да отиде всеки кашон. Най-добрият начин да етикетирате е да помислите за система, която наистина ще работи чудесно за вас.

 • Оставете малки шкафове за папки (2 чекмеджета), тъй като могат да се преместват пълни. Шкафовете с четири чекмеджета трябва да бъдат напълно изпразнени. Всички странични шкафове трябва да бъдат напълно изпразнени.

 • Празни чекмеджета на бюрото. Бюрата често трябва да се обърнат настрани, за да преминат през вратите и разхлабените предмети могат да изпаднат и да се изгубят.

 • Опаковайте тежки предмети в малки кашони, напр. книги, плочи и консерви и др.

 • Напълнете всички кашони догоре, тъй като наполовина пълните кашони са склонни да се смачкат. Не препълвайте обаче кашоните, защото като бъдат със закръглена горна част са трудни за подреждане.

 • Опаковайте всички предмети плътно в кашони, като използвате вестник за чупливи предмети. Използвайте намачкана хартия, за да запълните всички празнини в кашоните, за да предотвратите разместването на предметите.

 • Поставете защитна хартия в долната и горната част на кашоните, които опаковате с чупливи предмети. За да направите такова омекотяваме, просто вземете три свободни листа вестник и ги навийте заедно. Три до четири готови ролки трябва да пасват на дъното или горната част на кашона.

 • Опаковайте картини, стъкла и огледала в хартиени подложки и ги поставете в картонени кутии. Картонената кутия трябва да има хартиен защитен пласт отдолу и отгоре на кашона. Трябва също да се използва смачкана хартия, за да се предотврати разместването.

 • Опаковайте всички неща. Те трябва да бъдат сложени заедно в намачканата хартия. Предметите с копринена подплата трябва да бъдат опаковани по един в кашон. Копринената подплата ще се разкъса при най-малкото докосване.

 • Някои специални предмети, които притежавате, може да се наложи да бъдат поставени в изработени по поръчка дървени щайги за максимална защита. Персонализираните евтини хамалски услуги София за поставяне в щайги се таксуват допълнително, но понякога благосъстоянието на безценни произведения на изкуството, антики, колекционерски предмети, бутилки за вино и други предмети с висока стойност е по-важно от всичко друго, когато се премествате в друг дом.

 • Направете списък с всички предмети, от които ще се нуждаете няколко дни преди и непосредствено след преместване на дома. Тези предмети трябва да бъдат разделени и етикетирани . Тези артикули трябва да включват: сапун, кърпи, паста за зъби, тоалетна хартия, зърнени храни, купи, чинии и прибори, чаши, чаршафи, одеяла и веднага необходими дрехи. Дръжте под ръка всичките си важни документи – паспорт, шофьорска книжка, банкови карти, медицински данни и документи за домашни любимци – те могат да бъдат много трудни за намиране при спешен случай.

 • Не опаковайте аерозоли, запалими предмети, горими вещества или експлозиви в кашони за преместване, тъй като вашите хамали София нямат право да носят тези предмети. Трябва да съберете тези артикули в дома си и да ги поставите в един кашон, ясно обозначена за вашата кола.

 • Не опаковайте боя. Разлята кутия с боя може да причини щети за стотици левове на другите ви стоки или на мебелната част на движещия се микробус. Вие ще носите отговорност за щети, ако сте опаковали кутия с боя, която се разлива.

 • Изхвърляйте запалими вещества като фойерверки, почистващи течности, кибрит, киселини, комплекти химикали, аерозолни кутии, боеприпаси и др.

 • Източете горивото от косачките и другите машини и изхвърлете частично използваните кашони с масло, боя, разредител или други вещества, които могат да изтекат.

 • Внимателно залепете и поставете в индивидуални водоустойчиви торбички всички буркани с течност, които планирате да вземете със себе си.

 • Резервоарите за многократно пълнене трябва да бъдат прочистени и запечатани от местен търговец на газ пропан. Изхвърлете резервоарите за еднократна употреба. Преместването и съхранението на евтини хамалски услуги София не позволява превоз на резервоари за пропан. Почистете килимите и завесите. Оставете и двете опаковани, когато ги върнете от чистачката.

 • Избягвайте да намазвате с восък или масло дървени антики и мебели от фино дърво преди преместване, защото някои продукти могат да омекотят дървото, правейки го уязвимо за отпечатване от мебелни подложки.

 • Помислете два пъти, преди да демонтирате външните си телевизионни антени; нова може да струва по-малко от преместването на настоящата.

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София