24/7 – 365 дни в годината!

Блог

хамали София

Кърти,чисти, извозва- хамали София

Днес показваме поредното къртене в жилище на клиент. Намиращо се в централната част на гр. София. Точно в района на градинката Кристал. Апартамента, е разположен на втори етаж, в който правят основен ремонт. След което плануват да бъде продаден, съответно това е причината да ни повикат и искат нашето професионално съдействие от хамали София. Желанието на клиента е да се изкърти едната стена и банята, освен това пода на всички други стаи, и един комин.

 Работехме четирима хамали, и удовлетворихме желанието на възложителя. Точно както беше поставена задачата. Като се съобразяваме с часовете за почивка: 14-16 ч. В този диапазаон е неприятно да се прави- Кърти, чисти и извозва в София. От работата ни излезе много строителен боклук и остатък от тухли и бетон. После го събрахме в чували, свалихме всичко, във входа на сградата. Когато пристигна нашия самосвал, започнахме да товарим всичко. След това изпратихме шофьора да ги закара към сметището на –Враждебна.

Хамалски услуги София

Изпълнихме качествено поставена задача за къртене, чистене и извозване от нашата фирма- Хамали София. Ние от ‚МУУВХОМ ЕООД“ обичаме да оставяме нашите клиенти доволни и да не съжаляват че ни се довериха. Поддържаме редовно сайта си и ни откриват в мрежата на google.

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, Хамалски услуги София, евтини хамалски услуги, пренасяне на пиано, товарене и разтоварване, евтини хамали София, Хамалски услуги цени, преместване на офис, преместване на дома, евтини хамалски услуги София, чистене на мазета и тавани от hamalite.bg и mhgroupe.eu

Кърти, чисти извозва
Работата на Хамали Бг

Етикети:, , , , , ,

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София