24/7 – 365 дни в годината!

Блог

хамали София за преместване на склад

Отново ви споделяме информативна статия, как събираме в кашони дрехи и ги товарим на камиона. За да отпътуват към Италия. Обичаме да ви държим информирани за нашите клиенти и обекти. Този път поставената задача от клиентите ни е, да съберем оборудване и дрехи в кашони от склад в Световрачене. Натоварваме ги в камион, който е специален за събиране на закачалки с дрехи и под тях поставяме кашоните.

В снимковия материал показваме, как колегите го правят и работят. Разгледайте ги по-надолу, ще се радваме дори да споделите нашия материал. Клиентите се нуждаеха от хамали София, поради тази причина ни наеха и се обадиха точно на нас. Преди пак сме работили заедно, не е за първи път, имаме опит във взаимната работа. Останали са очаровани от нас. Ние също сме доволни от тяхното отношение, те са Италианска фирма. За производство и дизайн на дрехи.

Имат много магазини в различни точки по света. В Италия, България, скоро отвориха в Дубай. Може и вие да се присъедините към опашката с доволни клиенти, ще се радваме много. И ще се постараем да се осъществи. Нашата задача беше следната: Пристигнахме в склада/на обекта/  и ни казаха да съберем всичко, което има в халето, това включваше- дрехи и оборудване и разглобени стилажи. Направихме го, след това започваме да ги товарим в камиона който трябва да пътува. Можете и вие да се възползвате от разнообразните ни услуги.

Попитайте и споделете искането ви и ще го обсъдим заедно. Ще решим какво да направим, как да организираме и свършим работа. Не е задължително да работите с нас, след консултация и ценова оферта ще решите. Можете и да искате съвет, ние ще ви консултираме безплатно. А когато искате предложение с цена и в случай, че бързате ни пратете снимков и видео материал. За да се запознааем с типа работа и обема на задачата. Ние ще върнем отговор. Така ще сме по-бързи. Стойноста на заплащането зависи от някои детайла: Има ли асансьор, работещ ли е? Ако ще се носи по стълбите, колко етажа са? Колко хора са необходими? Колко часа ще отнеме работата?

Ако имате време, най-добре е да уговорим ден и час и да посетим помещението или обекта. За да може преценката ни да е по-детайлна. След това ще коментираме с колеите и върнем отговор. Цените ни са приемливи и поносими за всяко смейство и бюджет. Ако ви устройва ще се захванем да действаме.

Представим услугите си:

Хамалски услуги София на добри цени.

Преместване на дома.

Преместване на офиси.

Къртене и чистене.

Почистване на дворни места.

Пренасяне на пиано.

Очакваме ви!

Моля пишете ни на контактната форма- info@mhgroupe.eu

Може и на Вайбър на номера- 0878649593

Ако сме заети и не отговорим в момента, ще върнем отговор при първа възможност.

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, Хамалски услуги София, евтини хамалски услуги, пренасяне на пиано, товарене и разтоварване, евтини хамали София, Хамалски услуги цени, преместване на офис, преместване на дома, евтини хамалски услуги София, чистене на мазета и тавани от hamalite.bg и mhgroupe.eu

Етикети:, , ,

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София