24/7 – 365 дни в годината!

Блог

Днес, една от най добрите и хубави болници в Столицата. Болничното заведение-София Мед, очакваше дълго време и накрая получи голямо дарение от чужбина. Към обяд пристигна доставката, опакована в голям камион-контейнер, с дължина над 10 метра. След като видяхме съдържанието на камиона и какво беше транспортирано до Софийската боница, го прехвърлихме в техен склад. Благодаряние на силните ни момчета от нашите евтини хамалски услуги.

А самият микроскоп преместихме с помоща на транспортна количка в наш камион/бус/, който разполага с падащ и повдигащ борд за по-лесно качване и сваляне на подобни тежки машини. От там нататък вече транспортирахме дарението до болницата, и с точност до помещението където ще го позиционираме. Вижте по-надолу снимките и видеото което сме направили за ваше улеснение.

Успяха ли да се справят с отговорната задача?-Евтини хамалски услуги-София

Нужно бе да се изгради скара ( подобно на шейна ), от празни палета, по този метод ще улесни работата на Хамалите БГ. За да може големият и тежък медицински уред, да се плъзга малко по-малко от товарния етаж, надолу към помешението-мазето. Това е лесен начин да бъде пренесен етаж надолу по стълби. Защото другият, труднят начин е да се повдига и след това слизане стъпало по стъпало, но е много тежък около 600-700 килограма.

Дори да бъде отместен от земята от повече хора, 6 човека те вече стават много и ще си пречат. Стълбите не бяха особено широки и това бе улеснение за Хамалски услуги София да пренесът тежката машина. Дори за няколко човека бе трудоемко имайки предвид препятствията, многото килограми и градуса и степента на наклона. Разбира се, справихме се бързo, клиентите бяха доволни от нашата работа за пореден бът. Бяхме поканени и на почерпка за добре свършената работа и за новата им придобивка.

Заключителни думи:

В такива редки и извънредни ситуации, не се наемайте сами за тези трудоемки задачи или да правите експеримент да пренасяте толкова тежки уреди и предмети. Има хора за всяка дейност и услуга, за това се предлага от специалисти. Конкретни и нишови за такива специфики, с многогодишен и професионален опит. Безброй изработени и доволни клиенти, просто когато се нуждаете от хамали София и евтина цена, не се колебайте да им се обадите и пишете на посочената поща. Да ги повикате на оглед и наемете за определено време и съответната цена.

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, Хамалски услуги София, евтини хамалски услуги, пренасяне на пиано, товарене и разтоварване, евтини хамали София, Хамалски услуги цени, преместване на офис, преместване на дома, евтини хамалски услуги София, чистене на мазета и тавани от hamalite.bg и mhgroupe.eu

Етикети:, , , , ,

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София