24/7 – 365 дни в годината!

Блог

Отново поехме и не си помислихме да откажем една отговорна задача. С която помогнахме на наш клиент, и бяхме в голяма помощ за семейството му. Нуждаеше се от евтини хамали на ниски цени, и по конкретното търсене ние сме правилните и точните работници. Отзоваваме се винаги на време и в определен ден, който пожелае клиента, това е идеят да сме на работният обект, когато трябва. Така създаваме коректни и здрави отношения.

Нашият клиент и неговата жена, бяха наели майстори да правят ремонт. В жилището им в ж.к. Обеля всичко е в ремонтни дейности и е пълен хаос. Изнесохме всички уреди и мебели, за да го освободим, транспортирахме цялата мебелировка към друго жилище което се намира: гр. София, ж.к. Манастирски ливади. От първия апартамент, свалихме нещата от седми етаж,някои влязоха в асансиор, но някои обемни мебела ги свлаихме по стълбите.

Етажи са в повече, но нямаме избор. Там където ги пренесохме към второто жилище, височината на етажа е десети. Мебелите които ни очакваха бяха: гардероб, диван, бяла техника, други кухненски уреди, шкафчета, маси, бюра, дълги плотове от кухня. Можете да видите снимките по-долу, които са на малка част от транспортираните детайли. Справихме се за 3-4 часа работа, работихме трима хамала + един бус за пренасяне и транспортиране.

Клиента е изумен и впечатлен от работните ни действия и сръчните работници. Поиска ни визитка, изяви желание отново да работим заедно. Защото преди време е наемал друга хамалска група и е останал разочарован от действията им. Много трудно се открива качествена работна ръка, във всяка сфера на дейност. Производство и дори услугите. Ние сме много доволни, а той усмихнат и удивен. Вие също може да се възползвате от услугите които предлагаме, те са разнообразни на достъпни и нсики цени.

Съобразени с всякакви семейства и бюджети. Ако ви е нужно:

 преместване на офис

 преместване на дома

 извозване на строителни отпадъци София

 изхвърляне на стари мебели

пренасяне на пиано

почистване на таван и мазета

Когато бързате и нямате време да ви посещаваме и да се запознем с предстоящата работа, изпратете снимки и видео на вайбър – 0878649593 , или пишете на имейл : info@mhgroupe.eu Така сме по-бързи с предлаганата оферта и цена. Ако е голям обема на работа, ще изискаме да дойдем на обекта и да ни покажете, какво ще изисквате да изхвърлим или преместим. След което обсъждаме и предлагаме ценово предложение.

Очакваме ви!

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, Хамалски услуги София, евтини хамалски услуги, пренасяне на пиано, товарене и разтоварване, евтини хамали София, Хамалски услуги цени, преместване на офис, преместване на дома, евтини хамалски услуги София, чистене на мазета и тавани от hamalite.bg и mhgroupe.eu

Етикети:, , , , , , ,

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София