24/7 – 365 дни в годината!

Блог

Преместването е събитие в живота на всеки от нас. Обикновено в такъв момент хората са твърде емоционални и не могат да мислят рационално. Трудно им е да се фокусират върху нещо определено, защото знаят, че много скоро ще напуснат мястото, което са наричали „свой дом”.

Знам, че ще ви е трудно да се подготвите в деня на самото местене, затова и моят съвет е да го направите няколко дни по-рано, когато още емоциите не са ви обзели. Ще ви посоча 4 неща, които е добре да отметнете като ангажимент, преди пристигането на хамалите в дома си.

За какво да се погрижим, преди идването на хамалите?

1. Подредете кашоните по важност;

Тук имам предвид да подредите кашоните така, че професионалистите да знаят кои от тях да извозят първи и кои не. Можете да поставите скъпоценните си вещи или други предмети, които са със сантиментална стойност за вас, в подходящи опаковъчни материали, така че да се отличават от останалите и да са максимално защитени.

Ако се страхувате, че посудата би могла да пострада, залепете етикети „Чупливост”. Така хамалите ще бъдат по-акуратни, докато осъществяват товарене, подредба в специализираното транспортно средство и разтоварването.

2. Предупредете съседите;

Знаете, че местенето е обвързано с вдигане на шум. Дори да не сте в добри взаимоотношения с вашите съседи, предупредете ги, така че гневът им да не ви застига. Достатъчно неща има, за които да мислите и съседството със сигурност не е във вашия списък.

3. Погрижете се за комфорта на хамалите;

Това е следващо нещо, за което да помислим няколко дни предварително. Можете да купите стек минерална вода или да приготвите домашна лимонада. Вие решавате.

4. Освободете си деня.

Задължително си отменете всякакви други ангажименти в деня на местенето. Много е важно да имате пряк контрол над случващото се, така че всичко да мине гладко и безпроблемно.

Ако точно в този момент се чудите на коя фирма да се доверите, предлагам ви да разгледате нашите услуги в mhgroupe.eu.

В готовност сме да съдействаме на всеки от вас, така че много скоро да се настаните в новия си дом или офис. Изберете кратък път към постигане на целта.

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София