24/7 – 365 дни в годината!

Блог

Доставна и преместване на дивани

Днес отново работихме за редовен клиент, който ни потърси вече няколко пъти.Вероятно е останал доволен и няма забележки,  относно нашата работа. Той е тапицер и производител на мебели, по поръчка. Нещата, които произвежда са скъпи и подбрани за определени клиенти. В Горубляне се намира, производствения му цех и от там вземаме и товарим мебелите и после ги доставяме на крайния клиент. Предишния път, извършихме доставка на мебели до новопостроен дом в гр. Благоевград.

Доставка на диван от хамали София
Евтини хамали в София и страната

Бяхме заети с тази задача целодневно, защото бе необходимо повече часове да свършим цялата работа. Но този път работихме в рамките на гр. София само. От Горубляне до кв. Сиомеоново. Трудно намерихме адреса-въпростана къща. Защото е новопостроена и не излиза като адрес в Google. Малко трудно но се справихме с откриването, намира се на много високо, почти в гората. Отдалечено с чист въздух място, подходяща локация за израстване на деца, над квартал Сиомеоново. Дори все още правят довършителните ремонтни дейности, и не е завършено всичко.

Спряхме нашето бусче отвън, пред къщата и започнахме да сваляме мебелите и един по един да ги качваме на първи и втори етаж. Дивана, който беше обемен и не беше на части. Го внесохме от задната страна, през външни стълби, където вратата за терасата е по-голяма. Другите детайли и части през предния главен вход. Спалня, шкафчета, части за гардероба… Те бяха предвидени за втория етаж. Разгледайте снимките, които сме публикували и вижте мястото на което работим.

Качествени хамалски услуги София

Всеки от вас попаднал на сайта ни или получил препоръка от човек. Който вече ни е тествал и видял как работим. Може да ни потърси за работа и дори за професионален съвет от хамали София. Ще дадем консултация и препоръка, в зависимост от казуса, който е възникнал. Ще ви предложим как да действате и какво решение да вземете. Ще се опитаме да ви ориентираме реално, какви са цените на такава услуга. На телефонните обаждания отговаря управителя на фирмата.

Който преди да основе компанията е дългогодишен и добър работник в хамалския бизнес в София. Предлагаме други разнообразни дейности, зависи вие от какво се нуждаете. Най актуалното е хората да търсят-„хамали София“.

Очакваме ви!

Hamalite

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, Хамалски услуги София, евтини хамалски услуги, пренасяне на пиано, товарене и разтоварване, евтини хамали София, Хамалски услуги цени, преместване на офис, преместване на дома, евтини хамалски услуги София, чистене на мазета и тавани от hamalite.bg и mhgroupe.eu

Сваляне на мебелите от камиона на хамалите бг
хамали_студенти
транспортни_услуги
Нашите Хамали, качват мебели по стълбите
Хамали_София пренасят тежки предмети

Етикети:, , , ,

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София