24/7 – 365 дни в годината!

Блог

Внасяне на обзавеждане и преместване на дома чрез хамалски услуги София

Наши клиентки – майка и дъщеря, които работят като дизайнери, ни повикаха да пренесем скъпи детайли за обзавеждането на резиденция в квартал „Бояна“ в град София. От типа Хамали София за преместване на дома. След успешно изпълнение на задачите, ни похвалиха и изявиха голямо желание, в бъдеще пак да рабтят с нас. Резиденцията бе на посланика на Катар и повечето неща бяха с тематика от предстоящото световно първенство.

Дизайнерките се постараха да бъде украсена резиденцията по страхотен и изящен начин. Наистина накрая изглеждаше невероятно.(Нашите клиенти, ни изпратиха снимки, когато имаше готов завършен вид) Работата ни беше изключително деликатна, тъй като нещата бяха направени от стъкло и други фини елементи. Затова и не трябваше да се допират едно в друго или пък да се пипат грубо и с резки движения. Нашите Хамали София, бяха много внимателни. За целта бяха добре опаковани и обезопасени.

Ние обаче успяхме да се справим със задачата и клиентките ни останаха доволни. Нещата, които пренесохме, можете да видите в снимковия материал и да се убедите сами колко са красиви. Ако искате и вие да се възползвате от качествени хамалски услуги София, то не се колебайте да се свържете с нас.

Предлагаме разнообразна гама от услуги в света на Хамалогията, разпростираща се чак до помощ на клиенти в дворовете им. Изразяваща се в: копаене на дупки, окопаване на дръвчета, кроене на лозници, рязане на храсти, почистване на занемарени дворни пространства.

Очакваме ви!

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, Хамалски услуги София, евтини хамалски услуги, пренасяне на пиано, товарене и разтоварване, евтини хамали София, Хамалски услуги цени, преместване на офис, преместване на дома, евтини хамалски услуги София, чистене на мазета и тавани от hamalite.bg и mhgroupe.eu

Етикети:, , , , , , ,

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София