24/7 – 365 дни в годината!

Блог

Хамали_София почистват дворове

Почистване на дворове от Хамали

Обекти, клиенти и пак обекти, но все пак успешно завършени и доволни хора. Освен, че ние самите сме останали удовлетворени и всеки, кйто ни е позвънял и потърсил. Стигнахме и до покрайнините на Витоша…. Където се нуждаеха от почистване на двора. В подножието на планината и сред чистия въдух, в такава обстановка се работи много хубаво и благоприятно. Да го знаете и ако не сте го опитвали, мой съвет е да го направите. Според мен ще останете доволни и очаровни. Работата ще върви като песен и няма да я усещате.

Днес сме на работа в местност-„Гърдова Глава“. Това е в София, точно до квартал „Княжево“ и ж.к. ‚Бояна“. Хубава и приятна локация за живеене, а и не само…. Задачата която изпълнихме и за която ще разкажа днес е- ‚Почистване на дворно място от Хамали“. Това е малко по-странна извършена задача по заявка на клиент-строиел. На този адрес са правили ремонт и сменяли канализацията, и след като са изкопали дупка за новата тръба. В двора на една купчина са събрали земята/пръста/, и е поръчан контейнер, за да го  напълним и фирмата после да си го извози.

Хамалски_улуги_София се справят със всякакви затруднения
Почистването на трудно достъпни и дворни пространства от Хамалски_улуги_София

Въпросният адрес е къща с много стаи, използват го за общежитие и настаняват чуждестранни студенти. От Африканските държави, те се обучават в НБУ-„Нов Български Университет“. Изчистихме от двора купчината със земя и напълнихме контейнера за около 2 часа. Двама хамала, бяха заети с този ангажимент, първо с лопата се вземаше от купчината и се пълнеше в кофа. След като се напълни наполовината, че в противен случай тя става много тежка. И не може да се повдигне от единия човек, защото това е намокрена пръст и се е превърнала в глина… Се изсипва в контейнера.

Имаме направени снимки за да видите истинските действия на Хамали-София, как работят и се трудят. Изпълняват желанията и поставените задачи от клиента. Не симпатизираме на свалени и фалшиви снимки от интернета и тях да ги публикуваме. Това е фалшиво и измамно съдържание и ще въведем нашите читатели в заблуда. Искаме хората да видят реални действия и след това резултати. И така ще са наясно, че като ни наемат на работа ние ще я свършим качествено.

Това е цялата купчина, която Хамалите трябва да почистят
Хамали_София ги чака много работа и голяма купчина със земя, до пълното почистване на двора

Много от клиентите ни имат различни желания и изсквания и се стремим към всчики да сме приятелски настроени. Да ги посрещнем позитивно и лъчезарно, след това те по същия начин ни изпращат. От дома си / ако там са ни повикали/ или от обекта който сме посетили и прекарали известни часове. Защото не винаги работим в домовете и дворовете на хората, понякога ни извикват на разни обекти-строителни.

Разгледайте всичките ни услуги и преценете сами, от какво ще имате нужда  с какво най-добре ще сме полезни на вас и семейството ви. Обадете ни се или пишете имейл с подробно описано ваше желание и съответния проблем, който имате и да го решим. Така обичаме ние, да решаваме проблеми на хората и да сме полезни.

Очакваме ви! „МУУВХОМ ЕООД“

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, Хамалски услуги София, евтини хамалски услуги, пренасяне на пиано, товарене и разтоварване, евтини хамали София, Хамалски услуги цени, преместване на офис, преместване на дома, евтини хамалски услуги София, чистене на мазета и тавани от hamalite.bg и mhgroupe.eu

Качествено почистване на дворно място
Почистете вашия двор с лекота и без напрежение. Без да полагате тежък физически труд, и да можете да отделите време на семейството. През почивните дни, а хамалите ще свършат трудната работа. Те почистват всичко, което им заложите за задача.

Вижте друг подобен завършен успешно обект:

Представяме ви почистване на таван в София

Етикети:, , , , ,

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София