24/7 – 365 дни в годината!

Блог

качествена фирма за преместване

Финалното изнасяне на магазин за дрехи от мол „ Сердика“ – Хамалски услуги София

Здравейте, отново сме при клиентите с Италианския магазин и бизнес с костюми и обувки. Днес ви представяме на гледно, как изнасяме техния магазин, който се намира в мол-„Сердка“. Преди известно време ни повикаха да ги нанесем, когато го отваряха и обзавеждаха. Но ето че дойде време, поради незнайно какви обстоятелства да го освободят и да качим всичката стока и оборудане в камиона. След което да отътува за Италия.

Работихме усилено и бяхме изцяло ангажирани с тяхната задачка. Магазина  е голям и се оказа че има много стока и мебели. Бюра, шкафове и плоскости. Всичко се събираше в асансьорите, все пак са товарни в мол- Сердика. Бяхме заети за тази работа четирима човека, с две колички и необходиото време  бе-6 часа.

Хамали София

Това беше нашата задача, вече многократно съдействаме на същата фирма и неминуемо имат нужда от нашите хамалски услуги в София. Оказва се че тази дейност която предлагаме е крайно необходима и то всекидневно на много семейства и домове. И хората я търсят в интернет а и също от препоръка. Наши предишни клиенти често се оказва че ни препоръчват. Защото са останали доволни и очаровани от качеството, което е заедно с ниските цени.

Нашето разнообразие и разновидности на хамалски услуги София, позволява на всеки да  направи избор. Така клиентите ни могат да избират, зависимост от какво се нуждаят в момента. Понякога те самите много бързат и се налага да реагираме мигновенно, дори в Събота и Неделя. И когато е необходимо го правим и съдействаме на всеки потенциален клиент, а и не само. Посетете сайта ни: mhgroupe.eu  и разгледайте всички възможности.

пълнене на камиона- хамалите бг

Там публикуваме всеки изработен обект с описание и снимки, за да е по-удобно за вас. И да бъдете подробно информирани. Отговаряме веднага на телефонните ви обаждания, също и на съобщение по вайбър. Така че е възможно да ни обясните от какво се нуждаете.

Очакваме ви!

нашите хамалски услуги София

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, Хамалски услуги София, евтини хамалски услуги, пренасяне на пиано, товарене и разтоварване, евтини хамали София, Хамалски услуги цени, преместване на офис, преместване на дома, евтини хамалски услуги София, чистене на мазета и тавани от hamalite.bg и mhgroupe.eu

преместване на мебели
добра работа от евтини хамалски услуги София

Етикети:, , , ,

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София