24/7 – 365 дни в годината!

Блог

Отново един от най-редовните ни клиенти, многократно му се наложи да ни позвъни. И наеме за отговорно транспортиране и след което внасяне в адреса на клиента. Доставка на нова мебелировка. Този път не е апартамент и домашно обзавеждане, а чисто нови, прозиведени мебели за магазин „Домко“. С настоящ адрес на Околовръстното шосе, посока горнобански път и ж.к Люлин. Нашият клиент има цех за прозиводство на дървен материал и обзавеждане от пдч и мдф.

С различно качество и дебелина на мебелите. Той беше отговорно зает да произведе за клиентският магазин много мебели, а ние да доставим и внесем в шоурума чисто новите мебели. И то без да са повредени, одраскани и непокътнати. Извършихме задачката си отлично и се справихме безпогрешно, качествено и стриктно. Бяха произведени много мебели, един голям камион и малък бус. Камиона е от огромните 7- метрови. Магазин „Домко“ го изпратиха, транспорта е техен и от тях организиран.

Нашият клиент с мебелният цех се нуждаеше от евтини хамали София, и все пак остана доволен и изобщо не съжаляваше, че отово се доверява на нашата фирма-„Муувхом“ ЕООД. В нашият архив от клиенти всички са доволни и очаровани от свършените задачки, които ни възлагат. Ние си обичаме работата и ни харесва да изпълняваме отговорно, поставени ангажименти от ценните ни клиенти.  Най-много се радваме, като клиента е щастлив и усмихнат. Осъществяваме всякакви услуги в хамалогията.

Можете да си сверите часовника в нашият Google профил и да се запознаете с оставените отзиви. Ако и вие имате нужда от подобни услуги, ни се обадете на: 0878649593. Или ни пишете на имейл адреса. Ще ни разкажете за вашите нужди и ще се разберем как да действаме. Когато не бързате и можете да ни посрещнете, идваме на адрес за да видим какъв е обема на работа. За да знаем какво ни очаква и да сме по-точни с ценовата оферта.

Ако нямате време з аогледи, приемаме снимков и видео материал, можете да ни го изпратите на Вайбър. След което даваме отговор с ориентировъчна цена и ако те ви устройва се уговаряме да си свършим работата.

Можем да ви предложим, разнообразие от извършване на услуги:

  • Преместване на дома
  • Преместване на офиси
  • Качване на строителни материали
  • Изхвърляне на стари мебели
  • Извозване на строителни отпадъци София

Работим на съвсем приемливи и достъпни цени за всяко семейство и бюджет. Стараем се услугата ни да е постижима за всеки клиент.

Очакваме ви!

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, Хамалски услуги София, евтини хамалски услуги, пренасяне на пиано, товарене и разтоварване, евтини хамали София, Хамалски услуги цени, преместване на офис, преместване на дома, евтини хамалски услуги София, чистене на мазета и тавани от hamalite.bg и mhgroupe.eu

Етикети:, , , , ,

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София