24/7 – 365 дни в годината!

Блог

Пренасяне на багаж

Хамали София- Могат ли да се справят с пренасянето на рекламни материали

На вниманието на всички почитатели на блога ни и на фирма-„ДЕВ БГ“, на които свършихме страхотна работа. Нуждаеха се от Хамали  София. Предстоеше им изложба в сградата  на Интер Експо Център- IEC. Нашата задача, която ни беше поставена е- изнасяне от офиса, качване в нашия бус и транспортиране на рекламни материали. В сградата на Интер Експо Център, където се осъществи изложението. Имаше много голям интерес от хората, всички билети изкупиха и залата бе пълна.

Миналата година отново нашата фирма-„МУУВХОМ ЕООД“, беше основен помощник в пренасянето и транпортиране на материалите. Тази година пак се нуждаеха от професионалисти в областа на – Хамалски услуги в София. Следователно след като миналогодишната ни работа е била стриктна, сръчна и безупречно се справхме. Отново предпочетоха нас и се довериха, което много ни впечатли. И ни подсказва да продължаваме в същия дух и всекидневно и месечно, да подобряваме нашата работа.

Хамали София

Да се усъвършенстваме, да продължим да инвестираме усилия и време в обучаване на още персонал. И не на последно място да отделяме повече време за клиентите си. Всички те, желаят и се надяват да попаднат на сръчни Хамалски услуги София, когато търсят такава фирма за първи път. И не са сигурни и се притесняват, какво има на пзара на труда. Ето ни и нас на хоризонта, миналогодишното им търсене в интернет, беше точно попадение- право в целта. Довериха се на правилния екип.

Ние-като компания предлагаща разнообразие от дейности и услуги. Освен, че сме се усъвършенствали в  тежката Хамалогията, пренасяме рекламни материали и оборудване за различни компании.Изнасяме и внасяме жилища, къртим стени и помещения. Можете и вие да ни се доверите и потърсите, по различни казуси. Които може би са трудни за вас. Едно от най-непосилните неща за клиентите е преместване на пиано.

Хамалски услуги София

„МУУВХОМ ЕООД“ е доказала се компания за Хамалски услуи София, в цялата страна. С нейните работливи и сръчни момчета. Успели да създадът голяма опашка от доволни клиенти, които препоръчват работата на познати и оставят положителни отзиви в профила в Гугъл.

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, Хамалски услуги София, евтини хамалски услуги, пренасяне на пиано, товарене и разтоварване, евтини хамали София, Хамалски услуги цени, преместване на офис, преместване на дома, евтини хамалски услуги София, чистене на мазета и тавани от hamalite.bg и mhgroupe.eu

hamali

Етикети:, ,

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София