24/7 – 365 дни в годината!

Блог

хамалски услуги София, се справят с обемно кухненско оборудване

Хамалски Услуги София, биха ли се справили с пренасяне на тежки кухненски уреди?

Здравейте, отново и добре дошли в нашия блог и конкретната галерия на сайта ни. Където искрено се стараем да добавяме свежо съдържание, което е полезно за читателите и потребителите. От самото начало искаме да е полезен и даващ стойност сайта ни. Напоследък наблягаме на ‚галерията“, за да виждате реално-какво и как работим. С истински снимки направени по време на самата работа. Не искаме да публикуваме готови картинки, просто взети от интернет. Във всички други хамалски сайтове, колегите го правят. Ние сме различни.

Ето запознйате се и разгледайте тази публикация, прочетете внимателно и вижте снимковия материал. Който направихме за вас-читателите. Нашия клиент има необходимост от силни, опитни и евтини Хамали, и за това ни позвъня. Той ни постави следната задача: Да вземем голяма и обемна машина от склада, в който доставчиците ще транспортират машината. Клиента ни се занимава и бизнеса му представлява, да купува ново кухненско оборудване. И след това го  предлага и предоставя под наем на негови клиенти, управляващи бизнеси със заведения и кухни.  И все пак попадна на правилните-Хамалски услуги София.

хамали_София разопаковат, тежката машина

Много е организиран и ни позвъня една седмица предварително, за да се стиковаме заедно. Той, нашия транспорт и хамалските работници. Съответно и той да бъде организиран с доставчиците на машината и склада в който ще бъде доставена тя. Всичко е наред и планирано добре, в точния ден отидохме в складовата база.  Взехме машината, поставихме я в нашия бус и тръгнахме към адреса, на който трябва да я доставим и свалим. Освен това, да я внесем в заведението. То е кафе-бар в което се предлага и готвени неща. В едното помещение е предвидено за кухня и там внесохме машината.

Помагаха ни и хора от персонала на заведението, но все пак добра работа свършиха нашите-Хамалски услуги София.  Въпросния бар се намира в гр. София на бул.“Васил Левски‘. Новооткрито заведение, с хубав и модерен дизайн, което разполага в задния двор с красива градинска част. В деня на внасянето на кухненското оборудване, имаше хора монтиращи прозорци. Майстори за довършителен ремонт, и нашите хамали София, за по-тежката и детайлна работа.

Транспорт на тежка машина

Хамали София, справихали се отлично с поставената задача?

Цялата съвместна работа, мина успешно и без грешки, най-вече без нараняване на някой работник. Успяхме да съхраним здравето на всеки един човек. Това ни е най-важната задача, и тогава считаме работата за добре изпълнена. Другите неща все някак си ще ги свършим, изпращаме здрави- Хамали София, и е добре така да завършат работния ден. Нашият клиент е доволен и изказа искрени благодарности, с широка усмивка.

Дори веднага ни нае за следващия ден, да  пренесем една друга машина, която ще е на части. Тя в момента е цяла, но идеята е утре сутрин да се разглоби на три части. Защото в сегашния вид е невъзможно да мине през вратата. И тогава да бъде пренесена, там за където са я планували. Ще дойде техник да огледа машината и даде своето професионално мение, как да бъде разглобена. След това ние се включваме с носенето на всяка една част. Ще се справим и с това.

евтини хамали София, се справят безупречно и отлично

Е, разказахме как минава един наш работен ден, вижте целия материал. И се надяваме да сте доволни и да получите добри съвети, ако решите сами да си пренасяте някоя мебел или уред. Ако прецените, че няма да се справите или е рисковано, се обадете. С удоволствие ще дадем безплатна добавена стойност, ще обсъдим заедно ситуацията. За да можем да предложим най-добрия съвет от наша страна. Силно ще се надяваме да бъдем полезни. Ако решите ще дойдем на място за оглед и да планираме последващи действия.

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, Хамалски услуги София, евтини хамалски услуги, пренасяне на пиано, товарене и разтоварване, евтини хамали София, Хамалски услуги цени, преместване на офис, преместване на дома, евтини хамалски услуги София, чистене на мазета и тавани от hamalite.bg и mhgroupe.eu

евтини хамалски услуги София на терен и в действие
транспортни услуги на евтини цени
пренасяне на тежки предмети

Показваме още клиенти и обекти, които се нуждаеха от пренасяне:

Пренасяне на диван

Етикети:, , , , ,

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София