24/7 – 365 дни в годината!

Блог

Отново имахме отговорна задача, трябваше да изнесем тристаен апартамент. Клиента ни се оказа че е получил препоръка за нас, от друг доволен човек. Трябваха му евтини хамалски услуги София И така се свърза с нас по телефона, и ни нае да му свършим тази работа. Желаеше да бъде преместено жилището му на разтояние в един и същ квартал. В гр. София, ж.к. Гео Милев. Извършихме местнето на големият апартамент, с четирима човека и един бус 20 кубиков.

Първо опаковахме дребни неща, кашони и други детайли. Имаше много покъщнина в чували. С едрите мебели процедирахме, като ги демонтирахме, хубаво ги обезпосихме/ опаковане/ и след това ги изнасяме на части. Защото в целият си вид няма да може да излизат и минават през вратите и коридорите. Когато стигнем на вторият адрес там, разопаковаме, и монтираме в първоначалното състояние. Мебелите които разглобохме са: Спалня и гардероб. Интересното което се случи , че имаше голям двукрилен хладилник, той не минаваше през външната врата на входа.

Нея се наложи да  я свалим от пантите за да  изнесем хладилника, след което закачихме вратата. Разгледайте снимковият материал, вижте как протича работата ни. Запознайте се как извършихме услугата си, преместване на багаж.  Всичко мина гладко и успешно, без допуснати инциденти. Така обичаме да работим, когато накрая има усмивки на нашите клиенти. Съветваме ви и вие да се включите към групата от доволни хора, може и да ни пишете отзиви. Позвънете на телефон: 0878649593 , или пишете на: info@mhgroupe.eu. Нашата подръжка е 24/7 – 365 дни в годината!

Приемаме запитвания чрез обждане, ще разкажете какъв е вашият проблем и ще дадем ценова оферта. Може да изпратите снимков материал по Вайбър, за да ни запознаете с казуса, и ще бъдем бързи в отговора си. Ако почистването или пренасянето е с голям обем и е нужно да ви посетим за оглед. Ще го направим в удобен за вас час и ден. Офертата ни ще е съобразена с вашите желания и изисквания. Не се колебайте да ни ангажирате по всяко време. Когато се нуждаете от всяккави хамалски услуги София.

  1. Преместване на дома.
  2. пренасяне на пиано, роял.
  3. преместване на офис.
  4. преместване на склад.
  5. транспортна услуга.
  6. Преместване на багаж.
  7. извозване на строителни отпадъци.
  8. изнасяне на стари мебели.

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, Хамалски услуги София, евтини хамалски услуги, пренасяне на пиано, товарене и разтоварване, евтини хамали София, Хамалски услуги цени, преместване на офис, преместване на дома, евтини хамалски услуги София, чистене на мазета и тавани от hamalite.bg и mhgroupe.eu

Етикети:, , , , , , , , ,

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София