24/7 – 365 дни в годината!

Блог

Организиране на преместване на офис

На всеки един бизнес поне веднъж му се налага да се премести в нов офис. Малко са тези бизнеси, които не го правят. Затова в следващите редове ще посочим кратки, но изпълними стъпки, с които да се справите.

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, Хамалски услуги София, евтини хамалски услуги, пренасяне на пиано, товарене и разтоварване, евтини хамали София, Хамалски услуги цени, преместване на офис, преместване на дома, евтини хамалски услуги София, чистене на мазета и тавани от hamalite.bg и mhgroupe.eu

Период

Изберете момент, когато нямате пик на работата в офиса си. Няма как, ще се наложи да не работите няколко дни, за да осъществите преместването. Затова е добре да го направите в момент, когато няма наплив. Опитът ще ви покаже кога. Този момент може да е през януари, когато няма толкова работа заради Коледните празници или пък лятото, когато повечето хора са отпуска.

Хамалски услуги

Няма как да ги избегнете, затова е добре да ги организирате още в началото. Всяка фирма си има свой собствен протокол по преместването, затова обсъдете всичко и направете това, което се изисква от вас. Така най-безпроблемно ще преминете през процеса.

Може да накарате служителите си да пакетират нещата си по кашони и кутии. Нека всеки един тях да бъде надписан. Така ще остане само техниката и организацията по преместването ще е много по-лесна.

ИТ отдела

За много фирми това е ключовият отдел. Поради тази причина осигурете преместването му на първо място. Така много по-бързо ще започнете да работите и ще намалите загубите.

За самите хамали също ще бъде по-удобно да приключат първо с техниката и всичко свързано с нея, като след това се насочат към останалите неща. Помолете този отдел да направи плануваните промени преди преместването, за да е по-лесно за работа.

Застраховка

Всичко се случва, затова е добре да помолите застрахователната си компания да направи оферта при преместване. Затова можете да помолите и самата хамалска фирма, тъй като много от тях предлагат подобна услуга.

Надяваме се с тези съвети да сме ви били от полза и ако имате каквито и да е въпроси, ние от MHGroupe.eu сме насреща.

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София