24/7 – 365 дни в годината!

Блог

Пренасяне на багаж от хамали София

Този път не са от редовните ни клиенти. Не всеки път може да ни позвъняват след препоръка, сега бяхме открити в интернет. Желаем и се стараем да се позиционираме добре, и да се подобряваме в търсачките, където хората търсят качествени и евтини хамали София. Това е изключително рядка комбинация, но успяваме да я поддържаме. Трудно е сред всички пречки и обстоятелства, като организатори и предприемачи да бъдем между всеки един.

Клиента, обекта, добрата цена, работника и всичко останало. Трябва да сме в час и да следим всички новости и обновления на търсачките и всеки един алгоритъм. Вече сме в епоха, където донякъде е остарял начина да се рекламираш чрез визитки. Според нас е останал и е по-креативен метода на магнитните стикери-визитка. Защото мислим че съвсем старите хартии, всеки клиент ги взима и захвърля някъде. Или може би смачква и изобщо не ги запазва.

Хайде да се върнем по същество на темата и да не се отклоняваме много, много. Все пак блога ни е с хамалска насоченост, локализирана в София. И специално в този град предлагаме услугите си. Тук най-вече се търси и е желана тази сфера на дейност, но не само тя а и много други.  Все пак е столица и е изпълнена с много хора. Предприемащи действия по местене, преместване, изнасяне, качване, изхвърляне и какво ли още не. И тук идваме ние- Евтините услуги на Хамалите Бг, на помощ.

как работят хамалски услуги София

Ще ви разкажем за конкретния случай, как бяхме в помощ на две сестри. Самички не можаха да се справят, незнаем дори дали са опитвали, потърсиха нас. Предложихме цена.. според съответния казус те приеха и решиха, че ги устройва и запретнахме ръкави и си свършихме работата. Казаха че нямат приятели и не познават фирма с Хамалски услуги София, която да им съдейства и бъде в помощ. Когато разговаряхме за първи път, те казаха , че ще подготвят всичко и опаковат.

 Уговорихме се за ден и час, качихме се в апартамента с колегите-Хамали. И всичко беше подредено и надписано, много организирана работа и планувано преместване на багажа и дома. Той е дребен, няма едри мебели, покъщнина, повечето кашони и чували. Апартамента, който се наира в гр. София, ж.к. Младост вече е продаден с всички едри и обемни предмети и уреди, за това остават в жилището. Имат уговорка с новите собственици да си изнесат тяхната покъщнина и за това ние участваме в този процес.

Апартамента е голям и просторен, на последен етаж. Но сестрите не желаят тази локация за живеене повече. Когато си харесат друг квартал, и подходящ апартамент. Пак на високо, биха купили ново жилище. Ние ще разберем, защото след като останаха доволни от услугите ни, казаха че пак ще ни ангажират. За сега ще живеят при приятели.  На клиентките ни им хареса нашата работа а тяхното отношение, беше приятно.

Фирма за преместване

Когато и вие се нуждаете от подобни услуги в София, може да ни повикате да огледаме адреса ви. След което да изкоментираме и уговорим всички детайли. Хора, работни часове, техника, бусове, наличие на стълби и асансьор, степен на сложност на цялата работа. Ако трябва да ви консултираме и дадем съвет, и след това ние обсъждаме с колегите всички детайли. И ви предлагаме изгодна цена, върху която да помислите. Обсъдете я с близки и семейството, ако е в бюджета ви и по джоба.

Ще се захванем за работа и да се справим със поставената от вас задачка. Имаме гъвкавост и разбиране, влизаме  в положение на хората. Което ни е помогнало да задържим клиенти с които работим над 7-8 години, редовно. С някои сме ръка за ръка, така се създават качествени контакти. Приемаме снимки и видеа по Вайбър и на имейла, така че може там да ни изпращате. За да виждаме какво е положението и какво се очаква от нас. Това е добър вариант, когато нямаме възможност и двете  страни да се срещнем за оглед.

В случай, че няма да работите с нас, бихме ви дали информация относно цена за Евтини Хамалски услуги София.  Вижте в сайта, разнообразното портфолио, планираме още да го разширим. Така че ще има какво да се избере. Стараем се да покриваме по-големите и оснонвни нужди на всеки клиент. Чувствайте се спокойни да ни задавате, каквото ви интересува, приемаме всякакви въпроси. За това сме , да удовлетворим вашите питания и желания.

Очакваме ви!

бързо и сръчно от Хамалите Бг

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, Хамалски услуги София, евтини хамалски услуги, пренасяне на пиано, товарене и разтоварване, евтини хамали София, Хамалски услуги цени, преместване на офис, преместване на дома, евтини хамалски услуги София, чистене на мазета и тавани от hamalite.bg и mhgroupe.eu

hamalite в действие
Преместване на дома

Етикети:, , , , , ,

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София