24/7 – 365 дни в годината!

Блог

преместване на офис

Най-добрите практики за преместване на офис с експертите в хамалските услуги

На всяка фирма рано или късно се налага да се премести. Това често е свързано с напрежение, стрес и неяснота как протича едно такова преместване. Ясно е, че ще трябва да се обърнете към хамалска фирма, за да можете да се справите с това изпитание пред вас.

Въпросът обаче е и към коя фирма точно да се обърнете, тъй като на пазара има много и не се знае коя от всичките ще свърши качествено работата.  В следващите редове, ние от mhgroupe.eu ще разкажем подробно какво включват тези хамалски услуги и ще посочим конкретен случай от практиката ни.

Приятно четене J

Как да улесните преместването на офис и да запазите бизнеса си функциониращ

Преместване на офис е специфична хамалска услуга, която не може да бъде извършена от всеки. Дори даден офис да не е голям, то той има техника и мебели, които трябва да бъдат пренесени внимателно, за да можете да продължите нормално своята дейност. Важно е да имате доверие и да сте наясно какво ви очаква.

Преместването на офис от mhgroupe.eu се извършва от професионалисти по строго определен ред. На първо място след обаждане от ваша страна ще установим ден и час за оглед. Целта е да можем да видим ситуацията и да преценим кои са най-добрите действия.

Хубаво ще е служителите да са прибрали личните си вещи и като цяло по-дребните неща, за да останат само обемните. Техниката също трябва да бъде приведена във вид за пренасяне в кашони, ако ги пазите или пък ако нямате – ние ще осигурим.

преместване на офис
mhgroupe.eu- помагат за местене на офиси

След огледа и даване на подробни инструкции за подготвянето на офиса, ще дойдем на уговорения ден и час. Протокол ще бъде съставен с всички неща, които се пренасят, за да сте спокойни, че всичко е наред. След извършването на услугата и преглед от ваша страна, подписвате протокола и започвате работа на новото си място.

Като професионални хамали имаме и опция за почистване на старото място. По този начин ще си спестите времето, усилията и нервите да го правите. Услугата може да бъде включена допълнително към преместването на офиса.

Хамалски услуги  от mhgroupe.eu

Преместването на офис е само част от хамалските услуги, които предлага mhgroupe.eu. Можете да се възползвате още от:

  • Почистване на помещения
  • Извозване на тежки мебели и техника
  • Опаковане на скъпи вещи, както и обемни такива
  • Транспорт
  • Консултация по всяко време, адекватни съвети и цени

За нас работата е удоволствие и е важно нашите клиенти да се чувстват спокойни и щастливи от това, че са се доверили на нас! Дори да не е свързано вашето преместване с това на офис, винаги можете да се обърнете към нас за консултация и да обсъдим вашия случай.

евтини хамали софия на допустими цени
евтини хамали софия, готови да работят денонощно

Как нашите хамали от  mhgroupe.eu се подготвиха, изпълнха и завършиха пренасяне на офис?

Сега ще разгледаме за конкретен случай за пренасяне на офис. Към него ще бъдат включени и снимки, за да онагледим още по-добре работата си и да имате по-ясна представа за нас.Въпросната фирма се нуждае да бъде преместена – работните места на служителите, за да могат те от новата седмица да се върнат към работния процес.

Собственичката на фирмата ни потърси и когато ни се обади каза, че има малко неща и бюра за местене. Към онзи момент нямаше възможност да организираме оглед на обекта и дадохме ориентировъчна цена по описанието ѝ.

В деня на уговорката за пренасянето видяхме колко много неща има и се стреснахме, че няма да можем да успеем с всичко.  Бяхме по-малко хамали от необходимото, за преместване на офиса. По телефона добихме представа за по-малко работа и съответно бяхме и по-малко хора. Няма значение, започнахме работа, защото като професионалисти не се отказваме пред трудностите.

В същия ден направихме един курс с голям камион-транспортиране на мебели и офис принадлежности, опаковахме почти всичко, за да ги запазим. Всичко ни отне около 7 часа и видимо бяхме изнесли около 1/3 от цялото оборудване.

Имаше много едри неща, които не се побират в асансьора и ги смъкваме по стълби – етаж след етаж, до кота-0. А офисът има срок, защото сградата е продадена и  всички офиси трябвало да се изнесат в определеното време.

И ние съдействахме на жената, тъй като влизаме в положението на всеки един клиент.  След това след няколко дни направихме второ изнасяне и пак беше пълен камион за почти цял ден. Останаха малко неща, които пожелаха да ги превозят с леките коли.

Пускаме снимки в статията, както обещахме по-горе, за да видите всичко пренесено от стария офис към новия. Преместването на офиса се осъществи от ж.к. Лозенец около семинарията, до Симеоновско шосе.

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, Хамалски услуги София, евтини хамалски услуги, пренасяне на пиано, товарене и разтоварване, евтини хамали София, Хамалски услуги цени, преместване на офис, преместване на дома, евтини хамалски услуги София, чистене на мазета и тавани от hamalite.bg и mhgroupe.eu

евтини хамалски услуги
евтини хамалски услуги София, с ниски и достъпни цени за хората
по време на преместване на офис опаковаме всички столове
когато хамалите местят офиси, не пренебрегват опаковането на столове

Подобни статии:

Доставка, разтоварване и внасяне на сауна в къщата на наш клиент, намираща се в София

Пренасяне на рекламни материали за фирма“ДЕВ БГ“- Хамали София

Пренасяне на оборудване на фирма “ АЙ ТИ СОФТ “ от сръчните хамали София

Етикети:, , , , , ,

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София