24/7 – 365 дни в годината!

Блог

Изключително неприятно ми е да споделя с вас, читателите, че на територията на София съществуват и много такива фирми, предлагащи хамалски услуги, чиято единствена цел е да излъжат потребителя. Затова съветвам всеки, на който му предстои местене, да бъде изключително внимателен, ако не иска да попада в капана на измамници.

Днес ще опитам да посоча няколко неща, които да ви помогнат да разберете дали една компания е добронамерена или не. Надявам се, че така ще избегнете лъжливите схеми и няма да харчите пари на вятъра.

Как да разкрием измамните схеми при хамалските услуги?

Фирмите, предлагащи хамалски услуги, са два вида. Едните са коректни и с отговорност подхождат към всеки поверен им ангажимент. Те разполагат с офис, в който посрещат бъдещи и настоящи клиенти и уточняват детайли, свързани с тяхното местене.

Те са известни на пазара под едно наименование и години наред градят престиж. За тях е от ключова необходимост да посеят положителни впечатления у клиента, така че да запазят добрите си взаимоотношения, независимо от това дали ще им се наложи повторно да работят с него.

Предлагат цени, които са достъпни за масовия потребител и винаги пристигат в домовете на хората в точен час. Не забавят процеса при местенето и дори да възникнат някакви усложнения, те знаят как да ги елиминират за отрицателно кратко време.

Вторият тип фирми, предлагащи хамалски услуги, са онези, чиито имена за пръв път чуваме. Информация за тях почти не може да се открие, поради незнайни причини. Те винаги искат услугата да бъде платена предварително и в пълен размер. Не получаваме документ за самото плащане, нито такъв, който да гарантира сключване на някакъв вид договорни взаимоотношения.

Ако сте попаднали на втория тип фирми, незабавно ги сменете. Не си губете времето с лъжливи схеми и недоброжелатели.

Ние от mhgroupe.eu не толерираме такъв вид компании. Предлагаме ви качествено изпълнение на услугите си и ниски цени, от които да се възползвате!

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София