24/7 – 365 дни в годината!

Блог

Наш редовен клиент с който работиме от известно време, ни постави задачата да превозиме и направим доставка на ново  обзавеждане. От ж.к. Горубляне до гр. Благоевград. Той е производител на дървени мебели, много тежки плътни и качествени. Отделно той сам си е тапицер- това е страхотно. В Горубляне където живее в двора на къщата му, е цеха и там ги произвеждат. Работи качествено, с индивидуални поръчки, които са по- скъпи но прави уникални изработки.

Нуждаеше се от хамали София, и нае нас, поради причината че ни е редовен клиент. И всеки път е оставал доволен, както и този път. Ние държим да работим в дългосрочен план с нашите клиенти и напред в годините, така е и този човек. И си паснахме добре, още от първият път. Неговият клиент, си построи къща в Благоевград, на високо почти в планината, за да има униклана гледка. И да бъде на чист и свеж въздух. Къщата му е просторна и много голяма, с много стаи и помещения.

Трапезарията с хола са огромни и височината на тавана е над 4 метра, някъде около 5 метра. Беше поръчал, комплект обзавеждане: Спалня, легла, диван. Всички са завършени, облицовани и тапицирани. Задачата ни беше да ги изнесем от гаража и поставим в нашия бус. След което ги вързахме и укрепихме здраво и подложихме картони, одеяла. Сложихме пласмасови ъгли, за да запазим ръбовете на мебелите. Захванахме ги с колани, без да стягаме твърде много, защото ще се получи обратния ефект.

И ако пренатегнем, някой мебел или каквото и да е ще го нараним, ужулим, счупим или оставим следа и драскотини. Което не е приятно за никого. Клиента ни е много доволен всеки път от нашето качество на работа, как изпъняваме поставените задачи. И съответно ние сме доволни от него и нас самите, защото нашите евтини хамали са качествени и сръчни. Работят добре с нормални и приемливи цени. Съобразени са с различни бюджети и семейства, гъвкави сме.

Когато качихме мебелите в камиона и укрепихме всичко, се запътихме към Благоевград. Пътят през Владая беше затворен и разкопан, и заобиколихме през магистралата- Люлин, и от там към крайната ни цел. Къщата на крайният клиент. По пътя докато пътувахме и се любувахме на гледката и красивата природа, успяхме да заснемем видео , как се придвижваме. Стигнахме адреса, и се оказа че трябва да изчакаме, защото предишната доставка на железни материали, която беше пристигнала.

По време на транспорта, железата не са вързани и са надраскани, нямаха нужният вид. Собственика на къщата, беше пожелал да си ги върнат и да му доставят на ново, този път качествена доставка и транспорт на материала. Ние винаги внимаваме и не бързаме, точно за да не изпаднем в такива конфузни ситуации. Изобщо няма да бъде лицеприятно. Започнахме да внасяме нашите мебели. Първо в едната част на къщата поствихме дивана на парчета. Нашият мебелист започна да ги монтира, докато ние се насочихме към другата част на къщата.

И Там поставихме другите мебели, които са на части. Внимателно, бавно , някои на ръце, а други с помощната колична. Която ни помага толкова много. Разгледайте снимките и видеата, за да се запознаете с нашата работа. След като свършихме, с дивана почти бяха готови. Стараем се на всеки обект да правим снимков материал, за да показваме на потребителите, как протичат работните ни процеси.

Ако и вие се нуждаете от евтини хамалски София, ни се обадете, можете и да ни пишете на вайбър. 0878649593- има вайбър този номер. В случай, че бързате изпратете снимки или видео за да ни покажете, каква работа ни чака. След което се запознаваме с дейноста, обсъждаме с колегите и предлагаме ценова оферта. Ако ви хареса, се уговаряме за ден и час, след което стартираме работа.

Когато не бързате, предпочитаме да дойдем в дома ви и да ни покажете, какво изкате да местите, или изхвърлите. След това процеса за напред е същият, както описахме в предишните 2-3 реда.

Предлагаме разнообразие от услуги, каквото пожелаете го правим:

  • Изхвърляне на строиелни отпадъци
  • Преместване на мебели София
  • Качване на материали
  • Изхвърляне на стари мебели
  • Почистване на тавани и мазета
  • Преместване на дома
  • Преместване на офиси
  • Пренасяне на пиано

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, Хамалски услуги София, евтини хамалски услуги, пренасяне на пиано, товарене и разтоварване, евтини хамали София, Хамалски услуги цени, преместване на офис, преместване на дома, евтини хамалски услуги София, чистене на мазета и тавани от hamalite.bg и mhgroupe.eu

Етикети:, , , , , ,

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София