24/7 – 365 дни в годината!

Блог

разглобяване на стилажи отхамали

Представяме ви поредния обект, където потърсиха нашата помощ. Оказа се, че опитните хамали можем да извършваме и други дейности, а не традиционното носене на тежки вещи.

Именно за нещо различно ни потърси и възложителят на тази работа. От нас се искаше да демонтираме няколко стелажа, за което ще ви разкажем в следващите редове.

Демонтаж на стелажи от опитни и евтини хамалски услуги

Клиентът ни се интересуваше от хамали и хамалски услуги и с помощта на Гугъл беше стигнал до нашия сайт. Беше му допаднало как описателно представяме всяка извършена дейност и затова решил да ни потърси.

След като възложителят се свърза с нас, той направи запитване за извършването на по-специфична дейност, която се състоеше в разглобяването на няколко стелажа, намиращи се в офиса и склада на един хипермаркет. Наред с това, той искаше да преместим и голяма двойна хладилна витрина от едно помещение в друго.

Единственото му изискване беше, възложените ни задачи да се извършат след 17 ч, тоест след работното време. В уречения ден и час ние се озовахме пред сградата на Mall of Sofia – там се намираше обектът, на който трябваше да работим. На входа ни посрещна охраната.

хамалите се спрвиха с въпросната витрина
Тази огромна хладилна витрина не успя да се противопостави на опитните хамали

Наложи се да обясним, че ние сме фирма, която извършва хамалски услуги София и каква е причината за посещението ни. Бяхме допуснати в сградата и се качихме до офиса на конкретния магазин, където трябваше да работим.

На обекта се озовахме 4 човека от екипа + 2 колички, с които смятахме да извършим преместването на витрината. И така, работата ни най-после започна. Заехме се внимателно да разглобяваме стелажите, които съдържаха много малки метални детайли.

За да улесним последващото им сглобяване, всеки един от тях се оставяше на определено място в стаята. Така несъмнено щяхме да спестим лутането и търсенето на схеми за тяхното повторно сглобяване.

След като приключихме със стелажите, дойде време да се справим и с голямата хладилна витрина, която ни очакваше. С общите усилия на хората от екипа, тя беше натоварена на двете колички, с които дойдохме. С тяхна помощ успяхме с лекота да я закараме до желаното от клиента ни помещение.

Успяхме да се справим с поставените от възложителя ни задачи блестящо. Той остана изключително удовлетворен от работата ни и сподели, че при нужда отново ще ни потърси. Уговорихме се да му изпратим фактура за свършеното от нас-преместване София, както е редно и напуснахме обекта.

С какво друго можем да ви бъдем полезни, освен преместване София и защо да ни потърсите

разглобяване на стелажите, стъпка по стъпка
единият работник от хамалите, разглобява стелaж

Ние сме екип от хамали, които могат да ви бъдат от полза, ако сте на територията на София и околността. Можете да ни потърсите за преместването на дома или офиса си, за внасянето или изнасянето на тежки предмети от различни помещения, както и за всичко онова, което ви се струва непосилно да свършите сами.

Разполагаме с колани, колички и всичко онова, което ще улесни преместването на каквото и да е. Разполагаме и със собствен транспорт, с който можем да превозим вашите вещи от едно място на друго, ако това е необходимо. И най-важното – работим на достъпни цени. Ако търсите евтини хамалски услуги, значи сте на правилното място.

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, Хамалски услуги София, евтини хамалски услуги, пренасяне на пиано, товарене и разтоварване, евтини хамали София, Хамалски услуги цени, преместване на офис, преместване на дома, евтини хамалски услуги София, чистене на мазета и тавани от hamalite.bg и mhgroupe.eu

хамалски услуги София, разглобяват метални конструкции
евтини хамалски услуги София, се справят с такива конструкции
нашата фирма за преместване София е уникална
услугата преместване София, бе изпълнена за много кратко време
представяне на услуга-преместване София
Детайлно показване на преместване София

Още от нашия блог:

3 основателни причини да повикаме хамали в дома си.

Как да изхвърлим старите и непотребни мебели, по екологичен и чист начин?

Етикети:, , , ,

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София