24/7 – 365 дни в годината!

Блог

хамали разтоварят контейнер

Навсякъде не достига персонал….. и все няма и няма, фирмите наемат работници и след месец-два си тръгват и напускат. Поради различни причини, някои реални други измислени и така се завърта цикличността в България с работния персонал. На никой не му се работи каквато и да е работна позиция и изпълняваща длъжност.

Друг е въпроса, че на един работник му поставят много длъжности и отговорности, той поработва малко и после си казва няма да работя като ‚хамалин“. И така фирмите и складове започват да стигат до там, че след липсата на персонал да опират до външни фирми с евтини хамалски услуги София, от които да намеат работници за почасово и за ден-два.

Пристигането на стока, особено когато става въпрос за офис консумативи за книжарница, може да бъде повод за радост, но също така и предизвикателство, при необходимост за разтоварване и сваляне на кашони от контейнер. Това е момент, в който се включват евтини хамалски услуги София, които могат да направят цялата работа супер полезна и ефективна.

Тази книжарница ни нае да работим по разтоварването на контейнер с нейните поръчани офис консумативи, защото досегашното зареждане вече е на привършване. А те снабдяват и доставят на други по-малки книжарници из кварталите на София. И тук вече трябват сериозни хамалски услуги,да помагат със свалянето на консумативите.

При разтоварването на кашоните от контейнера е важно да се извършва с внимание и прецизност, за да се предотвратят повреди на стоката. Това изисква не само физическа сила, но и умение и опит. Ето защо се отзоваваме ние-професионалните хамали, които са опитни в този вид работа и разполагат с необходимите знания и оборудване.

Какви и колко стоварача, хамали, можем да предложим за нуждите на фирмата?

евтини хамалски услуги
евтини хамалски услуги София в помощ за сваляне на кашони

Ние сме дългогодишна организация, с много опит и ресурс разполагаща с хамали за работа в обслужване на нуждите на всяккави частни лица и фирми. Някога започнахме от студентските години, защото трябваше да спонсорираме учението си и забвленията, като дискотеките J.

А и е факт че се изкарваха не лоши пари, сравнение с тогавашните нормални заплати в различните предприятия. Но и някога израза-„хамали“ , беше неуважаван и се разбираше за работа в която не се разсъждава, мисли и внимава.

Ние с течение на годините, променихме представите на хората, когато търсят хамалски услуги и се доверяват да ги наемат. Виждат как носим и разтовараме с внимание към всички детайли и разбиваме всички митове и легенди за бранша.

И когато разполагаме с хора за нуждите на фирмите, те сами ни търсят и се доверяват на нас. Получаваме много препоръки от доволни клиенти, но най доброто е че работим за решаване на проблема на другите.

Не работим изцяло за парите, които ще се поискат на клиентите ни, защото с тази нагласа който и да е тръгнал, никога не е успял. Това е факт доказан и неуспорим още от миналото и така ще бъде за в бъдеще.

Как евтини хамалски услуги София, бяха рамо до рамо и в пълна полза на фирмата за сваляне на всички кашони от контейнера?

евтини хамали София
евтини хамали София, в обслужване на всеки клиент

Всичко се случи лесно и без напрежения, както трябва да бъде на всеки обек и успешно завършен проект, винаги взаимно с клиента. Защото без него не можем, да сме успешни в това което правим и сме си насочили вниманието.

За да разбием всеки мит за хамалските услуги София, и да вървим напред, всеки път трябва да има взаимство, подкрепа и комуникация с възложителя на задачите. Нашите хамали не само ще ви помогнат да разтоварите стоката, но също така ще ги пренесат до желаната локация вътре в книжарницата или може би в складовото помещение.

Те разполагат с подходящи транспортни средства и инструменти, които да улеснят този процес, като същевременно гарантират, че всичко се извършва в съответствие с вашия график и предпочитания. Продължителността на работния процес продължи 2-3 часа ефективна работа, с малки и кратки почивки за кафе и цигара.

Не оставяме Хамалите без почивка, защото в един момент се натрупва работата и преумората и ще станат неефективни. Което е лошо и за нашата фирма и за работния процес на  клиента, така ще му спъваме динамиката. Нашите хамали са професионалисти, които разбират важността на бърза и ефективна услуга.

Oсобено когато става въпрос за разтоварване на предварително платени консумативи. Те са обучени да работят в екип и да се справят с всякакви предизвикателства, които могат да възникнат по пътя.

Вие можете да се доверите на евтини хамали София да изпълнят работата си професионално и безпроблемно, оставяйки ви спокойни и уверени, че всичко ще бъде изпълнено с най-високо качество на обслужване.

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, Хамалски услуги София, евтини хамалски услуги, пренасяне на пиано, товарене и разтоварване, евтини хамали София, Хамалски услуги цени, преместване на офис, преместване на дома, евтини хамалски услуги София, чистене на мазета и тавани от hamalite.bg и mhgroupe.eu

фирма за преместване
нашата фирма за преместване разтовари цялата пристигнала стока от контейнера
Вижте клипчето, обясняваме набързо как протича работата на хамалите

Още информация от напия блог:

Кърти,чисти, извозва- хамали София

Доставка и качване на микроскоп за болница София Мед

Етикети:, , , ,

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София