24/7 – 365 дни в годината!

Блог

И този път  ще си позволим да споделим на вас, всички потребители и читатели, как се справихме успешно и с този ангажимент. Извършихме преместване на мебели София. Беше ни поставена задачка за изнасяне от фабриката, произведените детайли за обзавеждане. Чисто нова мебелировка все още на части. След това натоварване в нашия бус, транспортиране и качване до адреса, вътре в жилището на клиентите. Човека който ни наема, производителя се намира в гр. Банкя и там изработва кухни, шкафове, гардероби и всякакво подобно  обзавеждане.

Нашият екип от хамали натовари всичко и то на два курса, доставихме ги в комплекс „ Flora Park “. Първо разтоварихе и двата буса, наредихме всеки детайл, така че да има място за живущите в комплекса. И започнахме да внасяме, някои влязоха успешно в асаньора, други не успяха. И ги качихме по стълбите, внимателно със старание и грижа. Човека който върви на горе вдига ръцете и изпъва, а този който е отдолу сваля предмета, почти до стълбите.

Като внимават да няма драскане или ужулване, така се получава диагонал на детайла и може да минава по стълбището, докато го качът до апартамента. Нужно е много старание и предцизност, защото ако се причинят вреди на мебелите или по стените на сградата. Това е показност за непрофесионализъм и некоректно отношение. Ние не искаме това, работим и качваме нещата бавно и внимателно, с умерена доза почивки, без да бързаме.

 Ако си позволим да избързаме повече от необходимото, нарушаваме баланса и могат да се допуснат грешки. В екипа на нашият клиент-производителят на мебелите, има дизайнерка, която много помага на всеки закупил си обзавеждане. Съдейства за интериора и така е по-лесно, когато се предлагат идеи. Дизайнерката ни насочва и казва кой уред, къде да бъде поставен. Радваме се, че свършихме успешно задачата, нашите хамали София отново се доказаха.

 Клиента ни се нужаеше от услугата- преместване на мебели и ние я осъществихме. Монтажа ние не го правихме, производителите на мебелировката, ще се върнат след няколко дни и ще започнат да монтират, едно по едно всичко. Но когато се изисква от нас сглобяване, го правим. Освен това още други разнообразни услуги. Останахме всички доволни и удовлетворени. Ако и вие имате нужда от подобни услуги, ни се обадете на: 0878649593 или пишете на имейла. Можем да предложим още:

  • Хамалски услуги София
  • Пренасяне на багаж
  • Изхвърляне на стари мебели
  • Почистване на таван и мазе
  • Извозване на строителни отпадъци
  • Пренасяне на пиано
  • Преместване на дома и офиси

Очакваме ви!

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, Хамалски услуги София, евтини хамалски услуги, пренасяне на пиано, товарене и разтоварване, евтини хамали София, Хамалски услуги цени, преместване на офис, преместване на дома, евтини хамалски услуги София, чистене на мазета и тавани от hamalite.bg и mhgroupe.eu

Етикети:, , , , ,

Уеб Дизайн от iTechBG.eu

...

Приятели:

Хамали София, транспорт, преместване на багаж, офис, склад, носене на тежки предмети, пияна, товарене и разтоварване, чистене на мазета и тавани | Пътна помощ | Авточасти втора употреба автоморгаПътна помощ София Транспорт и превоз с бус Пловдив и страната | Пътна помощ репатрак София